Jag saknar min hund
Jag saknar min pojke
Jag saknar mina flickor

 

Jag saknar alla som som gör mig hel som person. Nej, jag har inte hemlängtan. Jag vill inte hem. Jag vill inte tillbaka till ekorrhjulet i Fagersta. Det bara råkar vara så att jag just nu inte har någon av dem jag älskar mest här hos mig. 

Om 2 veckor har jag iaf. Elvis. Och från och med den dagen kommer jag alltid att ha Elvis. Från och med den dagen kommer jag alltid att ha någon. Just nu har jag ingen. Visst, jag har träffat flertalet underbara människor här, men det är inte samma sak, det förstår väl vem som helst. 

 

Och just idag saknar jag Elvis extra mycket eftersom han i eftermiddag ska operera bort sin jävla snetand. Och jag vill vara med honom då. Jag vill sätta mig på ett tåg, åka till Västerås och fucking krama min hund som ska opereras idag!!! 

mamma tänker på dig <3