Jag känner mig en aning skamsen som inte har meddelat resultatet från helgens tävlande än. Förlåt Tinna!
När det nu gick så bra och allt.

I lördagens agilityklass kom vi 12/105, vilket gav oss en pinne! Dock är jag inte nöjd med loppet, eftersom det var sista pinnplats och  ett segt lopp helt enkelt. Men klart godkänt med tanke på att vi knappt tränat på flera månader.
I hopploppet rev hon 2 hinder, men i övrigt felfri. Jag var mer nöjd med det loppet, för det var måånga diskade i den klassen.

Så kommer vi till den riktiga triumfen, Söndagens agilitylopp. Över 120 anmälda, dock vart det bara 94 startande, ungefär 30-40 stycken kom i mål. Endast 5 ekipage vart nollade, jag och Tinna kom trea! Av 94 startande! På Sveriges i år största agilitytävling. Och jag är sååå nöjd över loppet! Det gick hur bra som helst. Och i och med det tog vi även vår sista uppflyttningspinne i agilityn, någonsin. För nu är vi i klass III, och då är det cert som gäller. Slut på framgångarna med andra ord, för med Tinnas fart blir det en svår uppgift att ta cert. Men eftersom att hon är så säker (hon har inte diskat sig på tävling på 1 år) så finns chansen där!

Ja, det var våran tävlingshelg sammanfattad. Eftersom agilityloppet gick så otroligt bra och vi var trötta och det spöregnade, så strök jag mig från hopploppet och vi åkte hem.
På lördag ska vi till Katrineholm. Då ska Ticken starta för första gången. Spännande!

ciao!