Hade det inte varit för det faktum att jag tagit dessa bilder själv hade jag aldrig kunnat gissa att detta var Fagersta.

Ikväll har jag upptäckt en helt ny sida av min stad.
Och jag älskar den!

Jag har promenerat i Västanfors, där på andra sidan järnvägen ni vet ;) Förbi IP och ner mot Uggelbo fast inte riktigt dit utan sen bort mot 68:an och kyrkan. Jag inser att jag aldrig riktigt varit där. Jag såg hus och lägenheter och områden som jag faktiskt tyckte om. Som faktiskt såg idylliskt och riktigt mysigt ut.
Tänkte att jag faktiskt skulle kunna bo där. Fast sen isåg jag att även om jag bodde där skulle Fagersta fortfarande vara Fagersta utanför det där lilla området. Och jag hatar Fagersta.

(nej, egentligen älskar jag min lilla skithåla till stad. Men det är en sån kärlek som blir starkare och tydligare ju längre bort från stan jag kommer. Så basically kan man säga att jag älskar Fagersta, när jag inte är här.. :P)