Ny singel – Kent bjuder på fri nedladdning!
Vy från ett luftslott
Vy från ett luftslott - klicka för större bild! Kent firar att det är sommar och bjuder – helt gratis – på nya singeln "Vy från ett luftslott" (Punks Jump Up Remix). Samtidigt uppmanar de alla fans att göra en video till låten.

Gör din egen video – vinn VIP-pass!
Istället för att spela in en egen video till nya singeln vill alltså Kent att alla fans skickar in sina videor under temat "Lill-lördag". På Kent YouTube Channel har bandet postat en instruktionsvideo. Var med genom att ladda upp din video via funktionen "Post a video response" på YouTube.

Kanalen håller öppet fram till den 23 juni. Efter det väljer Kent ut tre bidrag som alla kan rösta på. Den 26 juni koras en vinnare och förutom äran får vinnaren ett VIP-pass till de egna spelningarna, merchandise-kit och en träff med Kent på valfri konsert.

Men alltså lätt att jag dog nu! Jaja, att kent är lite wannabe Timo & Lasse, men alltså allvarligt: PRISERNA! Den person jag inte skulle mörda för dom finns inte!!!