Hurricane Gilbert
Det måste vara en av de bästa låtar som mister H.H någonsin har gjort, kanske den bästa..


Den här dagen har varit seg. Ganska vanlig. Alldeles för vanlig. Skolan, stallet, hem och sova. Jag är trött på att vara i stallet! Jag älskar ju hästarna och ridningen och allt det där, men jag får nu faktiskt till slut lov och erkänna att jag börjar tröttna. Jag som trodde att det aldrig kunde hända. Jag har ju mina bästa vänner tack vare ridningen, och några av mina lyckligaste stunder har upplevts med stallskor på fötterna och hästdoft i näsborrarna.
    

Man kan väl inte bara ge upp något som präglat ens liv så pass mycket?

Jag ska inte ge upp ridningen. Men kanske ta en paus. Efter sommaren lär det väl bli en paus vare sig jag vill det eller inte. Men sen får jag ta och finna mig en medryttarhäst eller något av dess like. För ridskola blir det inte igen. Det har jag varken tid, lust, råd eller talang för. Nej, liten söt pålle (helst av ponny / islands- sort) att lufsa i skogen med, det är precis vad jag behöver för att hålla intresset vid liv utan att det känns jobbigt!åh, Hurricane, nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig