Det gick bra i Strömsholm idag. Vi behövde inte vänta och allt flöt på bra. Veterinären sa att det inte behöver opereras om hon bara ska vara sällskap, men att det kunde behövas nu när hon kör agility. Men eftersom att jag flyttar till hösten och hon då slutar träna det regelbundet så struntade vi i operationen nu och så ska vi se om det håller i bakhasen. Hon har ju sprungit och lekit med både Elvis, Ticken och Zacco och aldrig haltat något. Så vi tänker börja träna igen, men om hon börjar halta så blir det operation.

Men vi hoppas på att det håller till sommaren och sen också efter det, i och med att hon ju då slutar med agilityträningen.

På hemvägen stannade vi för ett dopp i en sjö. Det är filmat med mobil, så kvalitén är redan kass, och sen YouTube på det, men det kan ju vara uderhållande ändå.. ;D

Jag kan berätta att…hon rullade! och rullade, och rullade som en jefla snöboll i en backe. Haha, sötvovven! <3