Jag har då nyss pratat med en viss Magnus Kallskog ifrån EMI Music. Så nu har jag plats och tid för träffen med Håkan på Lördag. Nu är det på riktigt!!!

Jag kommer så stensäkert att dö! Fan, jag sitter här och skakar nu efter att ha pratat med nån totalt oviktig snubbe, fatta vad nervös jag kommer vara när jag står där utanför Arenan på Lördag. Det kommer ju bli larm om jordbävning! OMG OMG OMG!! Jag fattar inte att det här händer! Det är så extremt surrealistiskt!

Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Vad fan ska jag ha på mig?? :O Och hur är upplägget? Är det liksom "whhoooa, kolla Håkan!" *krafskrafs skrivanamnpåpapper* *klickklick takort* "Hejdå Håkan!", eller kommer man verkligen få tid att säga något mer än "…………" till honom? EMI-snubben sa 20 minuter…så då borde man ju ha tillräckligt med tid att återfå talförmåga… eller?

jaja, hur det än blir så kommer jag att ha träffat HÅKAN!!