Jaha, och inte blev värdet nå bättre.. det trodde ju jag. Vi slutade tidigt idag så nu sitter jag här och är extremt avundsjuk på bland annat Blondinbella som tjänar alldeles för mycket på sin blogg. Alltså, det är ju helt sjukt att man man leva på att skriva blogg! Det måste ju vara världens bästa arbete. För när man väl har sina stadiga 20000 läsare om dagen är det ju bara att babbla på om vad som helst, för då är man ju alltid säker på att nån är intresserad och läser..

Ja jisses, alltså hon shoppar för 10.000 i månaden, pengar hon får för att sitta och knappa på ett tangentbord några gånger om dagen.. Det är helt sjukt! Fast inte direkt något jag skulle tacka nej till… ;)

Nu ska jag köra bort Tinna som intagit Elvis säng, och sen ska jag äääääta!

hehe, hon passar
faktiskt ganska bra där,
Pussgurkan!
Och jag som var orolig att
den skulle bli för liten
för Elvis.. :P