Nu har min kära lilla kåtpaj gett mig inspiration till att skriva några rader om en liten sak, nämligen att gifta sig, eller inte.Själv så tror jag att jag är ganska säker på att min inställning är att jag inte vill gifta mig. Dels för att för mig innebär ”gifta sig”; massa ungar, man i kostym som jobbar på kontor, villa i förort typ.
Haha, lite fördomsfullt kanske, men jag tror att man är friare om man inte gift sig.
Och hoppas man att man blir gift, så blir man ju bara besviken om man inte blir det. Men bryr man sig inte kan man ju inte bli bevsiken, för det är ju inte så att det är säkert att man säger nej om frågan ställs, bara för att man sagt tidigare att man inte vill gifta sig.

Det där kändes krångligt, så jag ber alla att läsa det minst 3 gåger för att iaf. nääästan kunna förstå.